Четвер, 25-Квітня-2024, 00:20:55 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Березень » 31 » Звернення Миргородської міської організації Народного Руху України до Верховної Ради України.
20:21:07
Звернення Миргородської міської організації Народного Руху України до Верховної Ради України.

Шановний Голово, шановні депутати!

Для вас не є великою таємницею яке обурення серед свідомих, національно спрямованих українців викликало призначення міністром освіти українофоба Табачника. По всій країні проходять акції протесту з участю різних шарів населення, бо людям не байдуже хто буде стояти на чолі такого важливого міністерства, з точки зору виховання майбутніх міністрів і письменників, шахтарів і медиків, вчених і робітників. І народні обранці почули голос народу. На розгляд Верховної Ради винесли питання про звільнення з посади міністра освіти Дмитра Табачника.

Уся країна з завмиранням серця очікувала розгляду цього питання. Розгляду дочекались, та надії були марними. Не знайшлося у Верховній Раді до 203-х національно свідомих депутатів ще 23-х вболіваючих за майбутнє України. Дуже б хотілося щоб при призначенні керівництва такого рівня посадовців як міністр, суддя і т. і. Верховна Рада України звертала увагу не тільки на приналежність до тієї чи іншої політичної сили, а ще й на моральні і ділові якості кандидата. Невже не зрозуміло, що така людина, як Табачник не має морального права займати навіть найменшу посаду у державі, не кажучи вже про міністерське крісло.

Який приклад дають для молоді такі призначення, як призначення Табачника? Все дуже просто. Треба з усією ненавистю відноситися до українців і їхньої мови, зневажати це «непорозуміння» (так він висловився про державу Україну), і ти станеш як мінімум міністром освіти.

В Програмі Народного Руху України записано: «Рух переконаний, що лише належний рівень освіти й виховання створює реальну перспективу формування української нації як спільноти високоосвічених, внутрішньо вільних, патріотично налаштованих громадян.»

Виходячи з вищесказаного Миргородська міська організація Народного Руху України звертається до депутатів Верховної Ради України з вимогою, саме з вимогою, бо завдяки нам-виборцям ви працюєте у Верховній Раді, винести на повторне голосування питання про звільнення з посади міністра освіти Дмитра Табачника. Ми впевнені, що депутати Верховної Ради України прислухаються до голосу своїх виборців і звільнять Табачника з посади міністра освіти.

Слава Україні!

Категорія: Заяви, звернення | Переглядів: 575 | Додав: Lavrik | Теги: міністр освіти, звільнення., Табачник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Erico  
0
That's not even 10 mituens well spent!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz