П`ятниця, 26-Квітня-2024, 05:44:51 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Квітень » 1 » ЗАЯВА Народного Руху України щодо спроб знищення Української державності
14:36:53
ЗАЯВА Народного Руху України щодо спроб знищення Української державності

30 Березня 2010 року 12:26

[версія для друку]

Останнім часом посилилися спроби з «Білокам’яної» нав’язати Україні новий союз України, Росії і Білорусі. Одним з виразників цих спроб став маловідомій депутат Державної думи РФ з «путінської команди», який надіслав листа з подібним закликом усім народним депутатам України.

Цей лист, надісланий саме зараз, є свідченням того, що Кремль вбачає у нинішній українській владі слухняних васалів, які погодяться на знищення української державності.


Реакція представників влади не забарилася. Цю антидержавницьку ідею запопадливо підхопив «новоспечений» віце-прем’єр-міністр України Володимир Семиноженко, який в ефірі телеканалу ТРК «Україна» відзначив, що ідея створення союзної держави України, Росії і Білорусі є відкритою і може розглядатися разом з питанням участі України в Євросоюзі.

Ця заява в черговий раз яскраво демонструє антидержавницьку сутність нинішньої влади і є продовженням наступу на Україну.

В той же час, заявляючи про бажання більшості українців створити союзну державу з Росією, Семиноженко брутально вводить в оману суспільство. Соціологія красномовно свідчить, що більшість громадян України (60%) виступає саме за інтеграцію України в Європейський Союз (дані агенства IFAK Ukraine).

Період відновлення «кучміської» влади, який триває тільки місяць, вже охарактеризувався рядом провокацій зі сторони команди Януковича. Табачники, семиноженки, азарови, та інші не менш одіозні фігури виступають «пятою колоною» в Україні. Крок за кроком вони тестують українське суспільство, дивлячись на громадян, як на лакмусовий папірець, чи ковтатимуть українці всі ці провокативні, антиукраїнські ідеї.

Народний Рух України переконаний, що український народ, який століттями виборював власну свободу і незалежну державу, не зламається і вистоїть перед випробуваннями різних «казнокрадів і дешевих клоунів». Будь яка дія викликає протидію, тому кожна наступна провокація цієї влади зустрічатиме адекватну відповідь як національно-демократичних сил, так і всього суспільства.

Ми не дамо знищити українську державність і повернути «рабське» минуле для України.

Слава Україні!
Категорія: Заяви, звернення | Переглядів: 617 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz