Субота, 20-Квітня-2024, 08:36:25 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Грудень » 20 » ЗАЯВА Народного Руху України щодо об‘єднання всіх демократичних сил
12:52:53
ЗАЯВА Народного Руху України щодо об‘єднання всіх демократичних сил

17 Грудня 2010 року 14:00

[версія для друку]

Проблема об’єднання демократичних сил з року в рік стоїть на порядку денному в Україні. Через свою роз’єднаність демократичні сили раз по раз програвали, а влада опинялася в руках антидемократичних сил. Так сталося і цього разу, коли неусвідомлення відповідальності перед Україною і постійні сварки призвели до перемоги на президентських виборах антиукраїнських сил на чолі з В.Януковичем.



sub.php
Напередодні президентських виборів 2010 року Народний Рух України закликав усі демократичні сили об’єднатися навколо одного кандидата, який здатен перемогти В.Януковича. На жаль, нас не всі почули. Деякі лідери окремих політичних партій закликали ігнорувати вибори і голосувати проти всіх. Це призвело до поразки не тільки особисто Тимошенко. Програло українство і демократія. 

За останні два десятиліття Народний Рух України неодноразово закликав національно-демократичні сили до консолідації. Дуже часто нас просто не чули і в результаті зазнавали поразок. У 2001 році Народний Рух України ініціював створення блоку Наша Україна і без будь-яких вагань віддав свій рейтинг на спільну справу, бо попереду були вибори до парламенту 2002 року і вибори Президента України 2004 року. Нині ж кожен, хто має рейтинг трошки вище нуля вважає, що досяг вже всього в житті і намагається диктувати свої вузькопартійні умови. Більшість цих умов спрямовані не на об‘єднання і захист національних інтересів, а на об’єднання одних демократичних сил проти інших демократичних сил. НРУ категорично відкидає принцип об’єднання проти когось. Ми об’єднуємося для захисту національних інтересів України!

Існує об‘єктивна потреба об‘єднання всіх демократичних сил - час і суспільство вимагають цього від нас. Удаваний моноліт влади є таким лише тому, що не існує ефективної протидії. 

Виходячи з цього, Народний Рух України закликає до дій, котрі мають повернути довіру українців до національно-демократичних сил, а саме: 

1. Негайно очиститися від перебіжчиків - «тушок», котрі зрадили довіру виборців; підготувати і оприлюднити спільну резолюцію з цього питання; опублікувати спільний «список ганьби».

2. Виробляти спільну позицію і координувати дії у Верховній Раді, у радах всіх рівнів, у сфері публічних акцій щодо найбільш кричущих проблем сьогодення, а саме:

- національної безпеки (питання, пов‘язані з російською військовою присутністю на території України, питання енергетичної безпеки); 

- національної історії та пам‘яті (зневаги щодо національних символів, зміни у системі освіти, зміни до законодавства про мови, знищення музеїв у Києво-Печерській Лаврі);

- соціальних питань та економічних - нових Податкового, Трудового та Житлового кодексів.

3. Утворити робочу групу з проведення спільних заходів та запланувати спільне відзначення всіма опозиційними силами Дня Соборності України 22 січня 2011 року, а також проведення спільної акції до дня Героїв Крут 27 січня 2011 року. Провести такі акції у всіх обласних і у більшості районних центрів України.

Реалізація цих кроків сприятиме згуртуванню та об’єднанню демократичних сил. Час переходити від пустопорожніх слів до конкретних дій!

Слава Україні!
Категорія: Заяви, звернення | Переглядів: 944 | Додав: Lavrik | Теги: демократичні сили, об'єднання, заява НРУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz