Понеділок, 29-Квітня-2024, 12:52:59 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Червень » 15 » ПЕРЕЧЕРСЬКИЙ РАЙСУД ПЕРЕНІС ПОПЕРЕДНЄ СУДОВЕ СЛУХАННЯ У СПРАВІ ЩОДО ЗАПЕРЕЧЕННЯ ЯНУКОВИЧЕМ ГОЛОДОМОРУ ЯК ГЕНОЦИДУ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
22:06:30
ПЕРЕЧЕРСЬКИЙ РАЙСУД ПЕРЕНІС ПОПЕРЕДНЄ СУДОВЕ СЛУХАННЯ У СПРАВІ ЩОДО ЗАПЕРЕЧЕННЯ ЯНУКОВИЧЕМ ГОЛОДОМОРУ ЯК ГЕНОЦИДУ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

15 Червня 2010 року 17:35

[версія для друку]

Печерський районний суд м. Києва переніс заплановане на сьогодні попереднє судове засідання у справі за позовом рухівця Володимира Волосюка до Віктора Януковича про захист честі і гідності на 17:00 29 червня. Про це повідомив представник позивача, заступник Голови Народного Руху України, Голова Молодого Народного Руху Іван Крулько.



sub.php

Відповідне подання від президента Януковича було підписано Оленою Лукаш у зв’язку з тим, що сторона відповідача не встигла ознайомитися з позовом.

"Відклали судове засідання рівно на два тижні. До суду надійшло клопотання представника відповідача про те, що необхідно відкласти судове засідання, оскільки Адміністрація Президента отримала цей позов тільки 11 числа, коли відповідно до цивільно-процесуального законодавства сторона повинна бути повідомлена не пізніше ніж за сім днів", - зауважив Іван Крулько.

Нагадаємо, сьогодні в Печерському районному суді м. Києва мало розпочатися попереднє судове засідання у справі за позовом рухівця Володимира Волосюка до Президента України Віктора Януковича про захист честі і гідності. У своїй позовній заяві В.Волосюк наголошує, що Глава держави, заявивши 27 квітня у Страсбурзі про заперечення Голодомору як геноциду Українського народу, зганьбив честь і гідність позивача і вчинив акт наруги над знищеними мільйонами людей.

В.Волосюк просить суд винести рішення, яке зобов´яже Президента вибачитись публічно перед позивачем та Українським народом.

Разом з тим, у В.Волосюк наголосив: «Своєю заявою Янукович прямо порушив норми Закону України "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні" від 28 листопада 2006 p., перша стаття якого однозначно стверджує: "Голодомор 1932-1933 років в Україні є геноцидом Українського народу", а стаття 2 наголошує: "Публічне заперечення Голодомору 1932-1933 років в Україні, як геноциду визнається наругою над пам´яттю мільйонів жертв Голодомору, приниженням гідності Українського народу і є протиправним"».

Також позивач відзначив, що Президент проігнорував рішення Апеляційного суду Києва від 13 січня п.р., який визнав керівників більшовицького тоталітарного режиму винними у "геноциді української національної групи в 1932-33 pp. шляхом штучного створення життєвих умов, розрахованих на її часткове фізичне знищення".

«Янукович фактично протиставив себе позиції парламентів Естонії, Австралії, Канади, Угорщини, Литви, Грузії, Польщі, Перу, Парагваю, Еквадору, Колумбії, Мексики та Латвії, які офіційно визнали Голодомор актом геноциду українського народу, а також Європейському парламенту, який визнав Голодомор злочином проти Українського народу та проти людяності», - зазначено в позовній заяві В.Волосюка.

«Своєю заявою Янукович фактично протиставив свою думку позиції українського народу та міжнародного співтовариства в угоду своїм московським господарям, Янукович не лише вчинив протиправне діяння, - а й цинічно, на державному рівні здійснив наругу над пам´яттю мільйонів замучених українців. Тому для мене невизнання самим Президентом України Януковичем В.Ф. голодомору як репресій сталінського режиму проти українського народу від чого загинуло десять мільйонів людей - є образою моєї честі і гідності і наругою над знищеними мільйонами людей в такий злочинний спосіб. Це стосується честі нашої батьківщини - України і в цьому поступитися - означає її зрадити», - підкреслив рухівець.
Категорія: Акції | Переглядів: 983 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Johne842  
0
While think this kind of Real estate property industry hope against hope turn back in the positive course? Or maybe can it be at a standstill very young to tell? We're glimpse many terracing property foreclosures modish geaeebbkbdca

1 Lyuba  
0
This posnitg knocked my socks off

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz