Середа, 01-Травня-2024, 02:05:20 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Борис Тарасюк вважає, що влада має вивчити зауваження міжнародної спільноти
13:09:19
Борис Тарасюк вважає, що влада має вивчити зауваження міжнародної спільноти

Борис Тарасюк вважає, що влада має вивчити зауваження міжнародної спільноти
30 Вересня 2010 року 16:39

[версія для друку]

Лідер Народного Руху України, голова Комітету ВР з питань євроінтеграції Борис Тарасюк вважає, що українська влада має уважно вивчити звинувачення з боку міжнародної спільноти щодо згортання демократії.



sub.php

Таку думку він висловив у розмові з власним кореспондентом УНІАН у Брюсселі, коментуючи результати засідання Комітету з питань закордонних справ Європарламенту, що відбулося 29 вересня і на якому розглядалося питання відносин з Україною.

«Я вважаю, що треба дуже серйозно нинішній владі подивитися на нинішній стан справ, проаналізувати основні зауваження, які мають і не лише з опозиції, але й з міжнародної спільноти, і спробувати зробити висновки», - сказав депутат.

Він зазначив, що вся стурбованість, яка лунає як від депутатів Європарламенту, так і від Європейської народної партії, Євросоюзу, Парламентського форуму спільноти демократії, свідчить, що йдеться не про вигадки опозиції, «як дехто з влади хоче показати».

«Якщо хтось від влади думає, що про реальний стан справ з демократією в Україні ніхто не знає, вони глибоко помиляються. Для чого ж тоді посольства і весь дипломатичний корпус знаходяться в Україні? Вони все бачать так само, як і ми з вами бачимо», - сказав Борис Тарасюк.

Він також висловив переконання у тому, що ніхто ні в Україні, ні в світі не радіє з того, що є можливість покритикувати українську владу. «Мені болить, коли критикують Україну, але що робити, коли влада дає підстави для такої критики», - сказав лідер Руху.

Він також висловив сподівання, що представники Міністерства закордонних справ, які не були присутні на засіданні комітету Європарламенту, передадуть інформацію Президенту та прем’єр-міністру України.

«Тому що, знаєте, є така спокуса змусити журналістів писати те, що треба владі, закривати канали або видання, які пишуть не те, що хоче влада, така спокуса є. Але є громадська думка в усьому світі, в Європейському парламенті, в інших міжнародних інституціях, треба не забувати про це, не треба ховати голову в пісок, треба робити висновки і виправляти ситуацію», - наголосив Борис Тарасюк.

Як повідомляв УНІАН, в ході засідання Комітету з питань закордонних справ Європарламенту європейські депутати висловили стурбованість ситуацією зі свободою ЗМІ та висловлювань в Україні, зростаючим тиском на журналістів та опозиційні партії, зникненням журналістів, а також тим, як будуть проведені наступні місцеві вибори.

Категорія: Думка лідерів | Переглядів: 517 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz