Неділя, 28-Квітня-2024, 13:08:37 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Вересень » 28 » Борис Тарасюк: Світ не має закривати очі на фальсифікації виборів в Україні
22:52:48
Борис Тарасюк: Світ не має закривати очі на фальсифікації виборів в Україні

28 Вересня 2010 року 14:15

[версія для друку]

Голова Народного Руху України, голова Комітету ВР з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк заявив, що світова спільнота має відреагувати на явні тенденції щодо можливості фальсифікацій місцевих виборів в нашій державі.



sub.php

«Демократичний світ не повинен закривати очі на те, що відбувається в Україні. Виходячи із сьогоднішньої ситуації, міжнародне мовчання може призвести до того, що в самому центрі Європи остаточно утвердиться авторитарний режим», – наголосив він.

За словами Лідера Руху, нинішня владна команда зробила все для застосування широкомасштабних фальсифікацій на місцевих виборах. Проведення чесного і прозорого волевиявлення за таких умов нереальне, вважає народний депутат.

Парламентар підкреслив, що лист-звернення, яке сьогодні підписали опозиційні парламентські сили, є не просто «інформацією до відома», тож Голова НРУ очікує реакції світової спільноти на ситуацію навколо місцевих виборів.

«Якщо поважні міжнародні інституції промовчать і не відреагують на ці кричущі факти порушення загальноприйнятих демократичних норм проведення виборів, то це можна розцінювати як застосування подвійної моралі, що є неприйнятним у цивілізованому світі», – зауважив Борис Тарасюк.

Політик також повідомив, що сьогодні він із робочим візитом відбуває до Брюсселя, де особисто зможе передати лист депутатам Європарламенту.
Категорія: Заяви, звернення | Переглядів: 597 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Lavrik  
0
Дійсно у 2004 році були доведені у суді факти фальсифікації. Я не маю підстав не вірити Верховному Суду. А відносно того, що ніхто не сів у в'язницю можу сказати одне - не кровожерливим виявився Ющенко. Як глубоко віруюча людина він простив усіх своїх ворогів. Ви зверніть увагу на те, що навіть слідство за фактом його отруєння не доведено до кінця. Кравченко двічі стріляв собі в голову. Гонгадзе вже десять років не похований.
За десять років не змогли розлідувати справу.Всі злочинці, які знаходились у міжнародному розшуку благополучно повиїздили з України.( Бакай,Білокінь і т. д.).

1 Angel  
0
В Украине одни фальсификации, прям страшно! А я вот уже перестал верить таким заявлениям. Складывается такое впечатление, что такими заявлениями просто обращают на себя внимание. Народу ведь не нравится, что его обманывают! Но ведь обманывают и те кто об этом заявляет. Доказательств ведь нету! Давайте вспомним 2004 год с теми фальсификациями. Тогда было вроде доказано все, так где же осужденные и снятые с должностей фальсификаторы? НЕТУ! Так получается, Ющенко с правительством так же обманывал? Не было никакой фальсификации? Кому верить и почему именно ему? Ответите?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz