Неділя, 28-Квітня-2024, 00:32:03 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Травень » 11 » Борис Тарасюк: Нинішню владу можна зупинити лише спільними зусиллями
17:59:04
Борис Тарасюк: Нинішню владу можна зупинити лише спільними зусиллями

11 Травня 2010 року 12:42

[версія для друку]

Сьогодні під Верховною Радою відбувся десятитисячний мітинг за участі представників національно-патріотичних сил, зокрема, і активістів Народного Руху України, які вимагають захистити Україну від дій влади на чолі з Президентом В.Януковичем.

Перед громадою виступив Голова НРУ, голова Комітету ВР з питань європейської інтеграції Віце-прем’єр-міністр – Міністр закордонних справ Опозиційного Уряду Борис Тарасюк. Він констатував, що сьогодні Україна в небезпеці через прихід до влади антидержавницьких сил. За його словами, Україна вже втратила частину суверенітету в Криму через дозвіл на базування ЧФ РФ до 2042 року. В той же час, на День перемоги центральними вулицями України марширували збройні сили іншої держави – Росії, зауважив лідер Руху.

Борис Тарасюк подякував ініціаторам створення Народного Комітету захисту України, зокрема Дмитру Павличку, Левку Лук’яненку, Богдану Гориню, Юрію Щербаку, а також іншим патріотам, які є "колективною совістю української нації". «Вони знову прийшли, щоб врятувати Україну», – зазначив він.

Разом з тим, Голова НРУ повідомив, що колишні Міністри оборони Костянтин Морозов і Анатолій Гриценко, та екс-Міністри закордонних справ Геннадій Удовенко, Володимир Огризко і Борис Тарасюк звернулись до всього українського народу, де наголосили на руйнуванні владою всіх надбань років Незалежності.

Борис Тарасюк закликав чинити спротив незаконним діям влади заради захисту України, її Незалежності та українського народу. «Нинішню владу можна зупинити лише спільними зусиллями. Тому я закликаю до вас, представників всіх партій, всіх свідомих українців, створювати Комітети захисту України в областях, районах, в селах Україні, щоб владі було гаряче», - заявив він.

Також на трибуні від Руху були присутні заступники Голови НРУ: секретар регламентного Комітету ВР В’ячеслав Коваль і Голова Молодого Народного Руху Іван Крулько, а також член Політради НРУ, відомий суспільно-політичний діяч Богдан Горинь.
Категорія: Заяви, звернення | Переглядів: 569 | Додав: Lavrik | Теги: активісти НРУ, антидержавницькі сили, Тарасюк, мітинг, заклик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz