Четвер, 25-Квітня-2024, 17:11:31 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Квітень » 1 » Борис Тарасюк: Немає необхідності у наданні Україні додаткових гарантиій безпеки від ядерних держав
17:17:49
Борис Тарасюк: Немає необхідності у наданні Україні додаткових гарантиій безпеки від ядерних держав

01 Квітня 2010 року 12:12

[версія для друку]

Голова Народного Руху України, Голова Комітету ВР з питань європейської інтеграції, Міністр закордонних справ опозиційного уряду Борис Тарасюк не бачить необхідності у наданні Україні додаткових гарантиій безпеки від ядерних держав. Про це він заявив на 5 каналі.



sub.php

Лідер Руху зазначив, що його дедалі більше дивують висловлювання Президента і Міністра закордонних справ щодо питань зовнішньої політики і безпеки, зокрема, ідея В.Януковича щодо внесення безпекових гарантій для країн, які відмовилися від ядерної зброї у новому договорі про європейську безпеку. «Не підуть ядерні держави на гарантії, які будуть закріплені в міжнародно-правовому документі. В такому разі треба надавати гарантії безпеки всім неядерним державам», - зазначив він.

Борис Тарасюк вважає вищезгадану ідею Президента «аматорським розмірковуванням і спробою видати бажане за дійсне». Народний депутат також зауважив, що відповідні ініціативи співзвучні з ідеями Президента РФ про створення нової так званої європейської системи безпеки. «А для чого нова система безпеки і на яких принципах вона буде базуватися? Немає інших принципів, ніж ті, які визнані європейської спільнотою у Хельсінському Заключному акті. Їх треба дотримуватися, чого як раз РФ і не робить», - зазначив він.

За словами Голови НРУ, немає необхідності у наданні Україні додаткових гарантиій безпеки від ядерних держав. «Гарантії безпеки Україні, які були надані Будапештським меморандумом, підтверджені всіма країнами-гарантами, в тому числі Росією, Великобританією і США. Такі гарантії в одностороньому порядку надали 2 інші ядерні держави: Франція і Китай. Потреби в наданні додаткових гарантій безпеки я не бачу. Тим більше, що одна із країн-гарантів - Росія грубо порушує свої забов’язання за цим меморандумом», - сказав він.
Категорія: Думка лідерів | Переглядів: 613 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz