Неділя, 05-Травня-2024, 22:46:38 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Жовтень » 17 » Борис Тарасюк: Демократичним силам треба об’єднувати свої зусилля
09:50:51
Борис Тарасюк: Демократичним силам треба об’єднувати свої зусилля

17 Жовтня 2010 року 08:45

[версія для друку]

Лідер Народного Руху України, голова Комітету ВР з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк закликав львів’ян не вестись на провокацію нинішньої влади, яка зареєструвала лже«Батьківщину» для участі у виборах до Львівських міської та обласної рад, а підтримати справжні демократичні сили. Про це він заявив вчора на віче «Захистимо вибір львів’ян».



sub.php

«У Львові відбуваються дивні речі. У місті, який був серцем відродження української національної ідеї і української Незалежності, знімають з виборів найбільш популярну політичну силу у Львові – «Батьківщину». В цій ситуації ми – рухівці підставляємо своє плече нашим побратимам з партії «Батьківщина» і відкриваємо наші списки для них на вибори до Львівської обласної і міської рад», – наголосив політик.

Борис Тарасюк відзначив, що метою віче було продемонструвати спільність дій демократичних опозиційних сил. «Нас повинна об’єднувати спільна турбота за Україну. Тому що для нас Україна, на відміну від нинішньої влади, понад усе», – підкреслив народний депутат.

Він зауважив, що навіть чиновники в Європі констатують, що замість того, щоб наближатися до ЄС і європейських цінностей, сьогоднішня влада в Україні йде в протилежному напрямку. «Всі їхні заяви про те, що вони залишаються прихильниками інтеграції України до ЄС – це ніщо інше, як просто декларації», – сказав Лідер Руху.

«Скоро не залишиться жодних українських національних надбань, які б не перебрала під свій контроль Росія. А наша влада навипередки біжить до Кремля і питає кожного разу "чеґо ізволітє"», – додав він.

Борис Тарасюк заявив, що демократичні сили мусять зупинити наступ на все українське, на права і свободи людини, на право кожного громадянина обирати свою владу. «Відродженням консолідації зусиль демократичних сил мають стати вибори до органів місцевого самоврядування», – відзначив він.
Категорія: Думка лідерів | Переглядів: 553 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz