Субота, 27-Квітня-2024, 20:39:55 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Квітень » 22 » Биймо на сполох! Заява Проводу Полтавської обласної організації НРУ
19:52:39
Биймо на сполох! Заява Проводу Полтавської обласної організації НРУ




Співвітчизники!

21 квітня у Харкові, поспіхом і без згоди на те громадян України, укладено, підготовану потайки, міждержавну угоду з Росією про подовження терміну базування Чорноморського флоту до 2042 року. Ця угода не має нічого спільного з національними і державними інтересами і прямо суперечить ст. 17 Конституції України, яка забороняє розміщення іноземних військових баз на нашій території.

Якщо хтось повірив, що донецький клан нарешті перейнявся почуттям патріотизму і засвоїв принципи демократії, для того це – гіркий урок. Всього за два місяці після перемоги Януковича на президентських виборах Партія регіонів у неконституційний спосіб збила під себе парламентську коаліцію, і захопила усі гілки влади, задіявши механізми політичного тиску і залякування. А узурпувавши владу, - заповзялася виконувати свою зрадницьку, підпорядковану чужим інтересам програму.

Як виявилося, українофоб Табачник на посаді міністра освіти – це лише „квіточки” від теперішньої влади. На додачу до національної самосвідомості та історичної пам’яті об’єктом замаху стала політична і державна незалежність. Бо основне призначення Чорноморського флоту - постійно тиснути на Україну та тримати її у сфері інтересів Росії.

Звертаємось до кожного, кому небайдужа доля України. Биймо на сполох! Батьківщина у небезпеці! Постала реальна загроза незалежності і демократії.

Організуймо акції протесту: кожен, хто вважає себе громадянином і патріотом має заявити про свою позицію у доступний йому законний спосіб!

Звертаємось також до політичних партій національно-демократичного та патріотичного спрямування, зокрема, і до тих небагатьох, що необачно піддалися на недалекоглядну політику загравання із ворожими Україні силами. Ілюзій більше немає. Щоб перемогти і відстояти незалежність нам усім необхідно об’єднатися для спільної дії.

Провід Полтавської обласної організації НРУ підтримує звернення Голови партії Бориса Тарасюка про необхідність ініціювати процедуру імпічменту стосовно Президента В. Януковича, за діяльність, що суперечить інтересам України та порушує Конституцію.

Слава Україні!



22 квітня 2010 р. м. Полтава
Категорія: Заяви, звернення | Переглядів: 579 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz