П`ятниця, 19-Квітня-2024, 18:13:34 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Листопад » 2 » Післямова.
16:54:27
Післямова.


От і добіг кінця виборчий процес у Миргороді. Відлунали агітаційні заклики голосувати за того, чи іншого кандидата. Прийшли і проголосували виборці, зробивши свій вибір. У виборах прийняли участь 13681 виборець, що складає 41.8% від загальної суми виборців. Що змінили ці вибори? На це питання є тільки одна відповідь. Нічого. Влада залишилась тією ж, що і була.  Важко про це говорити, але сили національно-демократичного спрямування отримали поразку на виборах всіх рівнів. Чому це відбулося? На мою думку, завдяки мовчазній згоді тих 19000 тисяч миргородців, які не прийшли на виборчі дільниці. Цим людям хтось вбив у свідомість те, що іти на вибори немає ніякого сенсу, що їх голос нічого не вирішує, що все вже зроблено і місця в депутатських кріслах вже зайняті представниками діючої влади.

Ця ситуація нагадує відому дитячу казочку про двох жабок, які опинилися у глечику з молоком. Одна з них вирішила, що спасіння немає, що робити якісь спроби за для збереження свого життя марні, тому  вона склала свої лапки і потонула. В той час друга жабка відчайдушно боролася за своє життя і в результаті цієї боротьби з молока збилася грудочка масла і вона вибралася з глечика.

Шановні виборці робіть висновки з цієї, на перший погляд,  дитячої казочки. То з якою жабкою ви себе асоціюєте, з тією, що боролася і вижила, чи з тією, що склала лапки і пішла на дно?

Користуючись соціологічними дослідженнями можливо спрогнозувати скільки є виборців з активною позицією і знаючи кількість своїх прихильників, а як показали вибори це стала величина, є можливість впливати на свідомість виборців. От і складають лапки ті, хто по переконанням своїм не сприймає діючу сьогодні владу, та тільки духу для боротьби у них не вистачає і вони впевнено наближаються до дна глечика з… ,вибачте, не молоком, а технічною водою, бо питної води в Миргороді немає, про молоко годі і говорити, адже не кожен може собі дозволити таку розкіш.

Друзі, не ввірте у те, що ваш голос нічого не вартий. Вас навмисне у цьому переконують. Як було сказано раніше влада має свій електорат. А на вибори не прийшли ті виборці, які цю владу не підтримують, але вони зневірилися у своїх можливостях. Не відомо які були б результати виборів, якби люди прийшли і проголосували за ті політичні сили, яким вони довіряють. Та тільки мені здається що ця влада не повернулася б у свої кабінети. І тому серед населення навмисно розповсюджується думка, що хто б не прийшов до влади, все залишиться так, як і було, що опікуватися проблемами виборців ніхто не буде. Це робиться для того, що б у людей зародилася і прогресувала ще більша зневіра у силу власного виборчого голосу.

 Прикладом того, що все вирішує голос виборця є присутність комуністів у всіх рівнях рад. Електорат цієї політичної сили є вихованим у кращих традиціях комуністичної партії, а саме: вибори без вибору, бо в бюлетені був один кандидат і явка на вибори обовязкова. І зверніть увагу на дідусів і бабусь, які перемагаючи біль у суглобах, а інколи і помираючи на виборчий дільниці ідуть і голосують за свої політичні уподобання. Ось де дійсно приклад відданості своїм переконанням. Їх навіть не зупиняє те, що комуністи стали зовсім іншими. І моральний кодекс будівельника комунізму вже не є актуальним. Про рівність і братерство не може бути і мови, бо в одного комуніста є магазин і він експлуатує братів які ледве зводять кінці з кінцями бо отримують мінімальну заробітну плату.

Дивіться яка ситуація складається в нашій країні. Народ не задоволений діями влади, вважає її поганою, але своєю мовчазною згодою і тим, що не використовує  своє право вибору, дає можливість жирувати цій владі і кожного разу перемагати на виборах. Напрошується питання, так хто ж винен у тому, що ми маємо таку владу.

Люди! Прокиньтеся! Від вас залежить ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей і онуків. Не ігноруйте вибори. Ідіть на виборчі дільниці і обирайте тих, кого ви хочете бачити вашим представником у владі. Повірте у те, що ви зможете змінити ситуацію на краще. Зробіть так, щоб  у вашому глечику, замість технічної води зявилось молоко і щоб ви змогли збити з молока оту маленьку грудочку масла, яка змінить ваше життя на краще.

Голова Миргородської міської організації НРУ С. Лаврик.

Категорія: Аналітика | Переглядів: 770 | Додав: Lavrik | Теги: перемога, зневіра, голос, Влада, вибори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Boy  
0
This site is like a clomrsoas, except I don't hate it. lol

2 Сергій  
0
Як би вони (виборці) ще й голову влючали в кабінці. Мені сподобався вислів одного мого знайомого після виборів. Поцікавився закого він проголосував. Каже я комуністів не люблю, але проголосував за комуніста. Питаю, а де ж логіка. А логіка виявляється дуже проста комуніст живе в його (мого знайомого) в під'їзді. Виходить не люблю комуніста того, що живе десь, а мій сусід - комуніст тільки трішки-трішки, за ньго не гріх і проголосувати.

1 Ярема  
0
Українські феномени: багатогетьманство і "моя хата - скраю". Завдяки першому не вщухають розбірки між демократами, і, як наслідок, маємо прояв другого феномену. Українці плюнули на вибори, бо останні кілька разів підряд голосування призводить до гіркого розчарування. Але критична маса накопичується...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz