Понеділок, 29-Квітня-2024, 05:20:28 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Липень » 15 » Тепло і гаряча вода подорожчали, чекаємо підняття пенсійного віку.
16:38:06
Тепло і гаряча вода подорожчали, чекаємо підняття пенсійного віку.

Я вже звертався до теми вимог Міжнародного валютного фонду і обіцянок уряду Азарова. (Обіцянка-цяцянка, а далі самі знаєте.) На жаль мій прогноз виповнився у повному обсязі. Ціна на газ для населення піднялась на 50%. Завдяки цьому вартість гарячої води та теплопостачання збільшиться поки що на 25%. «Але це тільки на два-три місяці,потім ціни повернуться на попередній рівень»,- обіцяє нам кабмін. Мовляв дадуть кредит і все стане на свої місця. Така практика відома населенню України. (Уряд Януковича це проробляв з  паливно-мастильними матеріалами, а саме піднімали ціну на гривну, потім знижували на 10 копійок і рапортували перед громадськістю про стабілізацію цін.) І взагалі  теперішня  влада чітко виконує свої обіцянки.

Вони обіцяли нам стабільність. Маємо стабільне зростання цін, стабільне нехтування законів і Конституції України. Вони обіцяли нам послідовність. Маємо послідовне доведення більшості українців до зубожіння, послідовне згортання усіх демократичних процесів, які зародились в Україні, послідовне знищення всього українського, а саме: мови, освіти, мистецтва і т.д..

Та повертаючись до цін та термінів їх дії. Знову лукавлять в уряді. Знову є бажання когось ошукати. Вгадайте з двох разів,  хто це буде? МВФ чи народ України. Правильно,  ошуканим буде багатостраждальний народ України.

«Жить стало легче, жить стало веселей»,-  так цинічно заявив М.Азаров.  А можливо він має рацію? Українцям стало «легше» жити, бо планують наші можновладці надати українцям можливість «весело»  працювати до 65 років. І це вже доведений факт. Бо до кінця вересня у МВФ буде наданий план підвищення пенсійного віку  до 65 років з часовим графіком вводу цього полегшення для громадян. Таким чином урядовці планують врятувати  Пенсійний фонд України. Не за рахунок підняття економіки держави. Не за рахунок Державного бюджету. А за рахунок працівників, яким підвищили пенсійний вік.

Шановні панове можновладці, хочу надати  безкоштовну пораду, як зберегти пенсійний фонд від краху не порушуючи Конституції  України. Вам потрібно прийняти закон про пенсійне забезпечення міністрів і їх заступників, депутатів Верховної Ради, суддівського корпусу та решті високооплачуваних посадовців і призначити їм мінімальну пенсію. Соціальний захист тих, хто вже вийшов на пенсію з цих категорій службовців цей закон не зменшить. Отже і вовки ситі і вівці цілі.

Ситуація з підвищенням пенсійного віку мені нагадує анекдот про військових пенсіонерів, а саме: «Виписують військовому пенсіонеру пенсійне посвідчення терміном дії на 5 років, а він питає – Коли закінчиться термін дії посвідчення його потрібно буде подовжувати?. У відповідь він почув,- Та не переживайте, ще ні один не прийшов.» У звязку з середньою тривалістю життя багато громадян України взагалі не прийдуть до пенсійного фонду, чим дуже повеселять уряд Азарова. І знову довірливим  громадянам будуть розповідати як героїчно урядовці боролися за добробут пенсіонерів, як вони переборюючи усі перешкоди опозиції змогли наповнити пенсійний фонд. А довірливі пенсіонери знову будуть голосувати за регіоналів, які забезпечили їм  «легке і веселе» життя.

 

С.Лаврик                                                                                    голова Миргородської міської організації НРУ

Категорія: Аналітика | Переглядів: 588 | Додав: Lavrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Stefanny  
0
This is way better than a brick & mortar esatblismhnet.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz