П`ятниця, 26-Квітня-2024, 05:22:36 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2012 » Березень » 28 » Борис Тарасюк зустрівся зі студентами Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана
21:44:50
Борис Тарасюк зустрівся зі студентами Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана
28 / 03 / 2012

28 березня Борис Тарасюк зустрівся зі студентами та викладацьким колективом Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Темою зустрічі стало актуальне для сучасної української молоді питання «Перспективи співпраці України з ЄС та Митним союзом: недоліки та переваги».



«Ви є дітьми незалежної України та навчаєтесь в незалежній Україні і в цьому ваша перевага перед нами – вашими попередниками. Тому перед вами велике майбутнє і я переконаний, що ви будете на висоті цього майбутнього. І своєю працею, своїм інтелектуальним внеском ви зробите Україну кращою, процвітаючою. демократичною країною за яку будете пишатись і за кордоном і вдома», - розпочав свій виступ Борис Тарасюк



Одним із основних аспектів виступу Бориса Тарасюка стало порівняння ВВП на душу населення у країнах Європейського Союзу та Україні.

«Якщо найбідніші члени Європейського союзу Болгарія і Румунія мають ВВП на душу населення близько 11-12 тис. дол., то Україна має цей ВВП на рівні 6-8 тис. дол. (найвищий показник) на душу населення. Навіть це побіжне порівняння свідчить про те, що Україна значно відстає від найбідніших членів ЄС. Найбільший показник ВВП у країнах-членах ЄС в Люксембурзі - 82 -85 тис. дол. на душу населення. От вам показники для порівняння і розуміння того, де ми знаходимося порівняно із країнами ЄС. Тому вибір однозначний – це Європейський Союз, об’єднання заможних, демократичних країн, яке базується на спільних цінностях і стандартах. І ці стандарти набагато вищі за існуючі в Митному союзі» – сказав Борис Тарасюк.



У ході виступу Борис Тарасюк навів студентам приклади щодо перспектив України у співпраці з ЄС та Митним союзом. 

«Згідно з даними двох незалежних аналітичних центрів (українського та німецького), в разі приєднання України до Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану добробут українських громадян у короткотерміновій перспективі може впасти на 0,7% та на 3,7% - в довготривалій. З іншого боку, у випадку приєднання України до Зони вільної торгівлі, - після підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, добробут українських громадян у короткотерміновій перспективі зросте на 4,3% та на 11,3% - у довготривалій», - повідомив Борис Тарасюк.



У другій частині зустрічі студенти та викладачі активно задавали питання та висловлювали свої думки стосовно викликів, що чекають на Україну на шляху європейської інтеграції. 

Підбиваючи підсумки спілкування Борис Тарасюк, серед іншого, відзначив високий рівень підготовки студентів, які ставили запитання.



Зустріч була організована Науковим студентським товариством за сприяння Молодого Народного Руху. На зустрічі також були присутні голова КО ВГО «Молодий Народний Рух» Олексій Захарченко та голова секретаріату ВГО "Молодий Народний Рух" Сергій Воронов.



Категорія: Події | Переглядів: 518 | Додав: Lavrik | Теги: студенти, Зустріч, Тарасюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz