Понеділок, 29-Квітня-2024, 14:59:26 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Листопад » 19 » Борис Тарасюк очікує, що Президент заветує новий Податковий кодекс
11:05:54
Борис Тарасюк очікує, що Президент заветує новий Податковий кодекс

18 Листопада 2010 року 17:32

[версія для друку]

Віктор Янукович буде змушений накласти вето на новий Податковий кодекс, якщо хоче показати себе Главою всієї держави. Про це заявив Лідер Народного Руху України, голова Комітету ВР з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк.



sub.php

«Останні події продемонстрували, що влада не збирається йти на компроміс з підприємцями. Замість того, аби почути підприємців стосовно тем адміністрування податків, спрощеної системи оподаткування, пенсійних внесків і повноважень податківців щодо перевірок, більшість пообіцяла вирішити питання ідентифікаційного коду для віруючих. Це є наочним прикладом нерозуміння владою вимог мітингувальників, а отже – збільшенню розбіжностей у суспільстві», - зауважив він.

Разом з тим, зазначив народний депутат, що таке відношення влади до народу несе за собою негативні тенденції. «Рівень підтримки нинішньої влади стрімко падає. За останні декілька місяців 1/5 частина суспільства перестала схвалювати діяльність нинішнього Президента. Негативна динаміка є настільки стрімкою, що якщо Віктор Янукович хоче вирішити цю проблему і показати себе Главою всієї держави, то в незалежності від дій його більшості і Адміністрації він буде змушений заветувати новий Податковий кодекс. Тільки таким чином він зможе частково виправити ситуацію щодо своєї легітимності у суспільстві. Тому ми очікуємо від Януковича саме таких дій», – сказав Борис Тарасюк.

За його словами, Віктор Янукович може виступити таким собі "хорошим поліцейським". «Такі прояви ми вже змогли побачити на останньому засіданні РНБО, де він публічно вимагав від Азарова говорити правду про ситуацію в державі та не замовчувати проблемні питання. Отож подальший розвиток подій щодо Податкового кодексу може підтвердити це нове амплуа Януковича», – вважає Голова НРУ.

В той же час, наголосив Борис Тарасюк, питання з ветуванням Податкового кодексу може висвітлити ситуацію щодо внутрішньої боротьби за пріорітети у Партії регіонів. «На сьогодні ця партія обслуговує великий капітал, якому вигідно прийняття кодексу. Однак Янукович вибудовує владну вертикаль за путінською схемою, тому, ветувавши ПК, він намагатиметься показати олігархам їхнє місце, як це свого часу зробили в Росії. Якщо Президент пропустить Податковий кодекс, то це стане доказом його слабкості перед олігархічним прошарком», – переконаний парламентар.
Категорія: Думка лідерів | Переглядів: 582 | Додав: Lavrik | Теги: Президент, Податковий кодекс, ВЕТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz