Четвер, 18-Квітня-2024, 19:51:59 Ви увійшли як  Гість | Група "Гости"  Вітаю Вас  Гість | RSS

 | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Clocks for website
<a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>
Free clock for your blog
» Меню сайту

» Категорії
Статті Чорновола [7]
ЗМІ про нас [1]
Історія [8]
Акції [17]
Події [13]
Аналітика [23]
Думка лідерів [42]
Заяви, звернення [50]


»Архів

» Випадкове фото


 
Сохранить

Головна » 2010 » Листопад » 23 » Іван Крулько: На Майдані б’ється серце української незалежної держави
13:00:04
Іван Крулько: На Майдані б’ється серце української незалежної держави

23 Листопада 2010 року 11:24

[версія для друку]

Реакція влади на День свободи – мовчання і тривога продемонстрували, що вона боїться вільного українського громадянина. Тому щоденна діяльність по практичному утвердженню Дня свободи призведе до того, що ця влада врешті-решт програє. Про це вчора заявив заступник Голови Народного Руху України, лідер Молодого Народного Руху Іван Крулько на урочистостях з нагоди Дня свободи, які відбулися у Київському міському будинку вчителя.



sub.php

«Коли суди забороняють проведення акцій на Майдані незалежності, як сьогодні, то хіба від цього акції стануть меншими чи їх не буде? Звісно, що будуть. Бо 2004 рік змінив уявлення кожного з нас про те, що є для нас Українська держава і хто ми є в цій державі», - відзначив Іван Крулько.

В той же час рухівець висловив свою стурбованість щодо реакції різних прошарків суспільства на ті чи інші акції. «Так боляче було чути в той день, коли вийшли підприємці на вулиці, слова одного українського патріота, що нехай "торгаші самі себе захищають". А що підприємці думали, коли студенти виходили захищати свої права проти введення платних послуг? А що студенти думали, коли українські патріоти виходили відстоювати українську мову і виступали проти другої державної мови – російської? Нас кожен день намагаються поділити і хочуть, щоб ми виходили і захищали кожен свою маленьку справу», – зауважив він.

Заступник Голови НРУ підкреслив, що гасло «разом нас багато – нас не подолати» набуває практичного змісту саме тоді, коли українці стають разом. «Майдан відбувся і Помаранчева революція перемогла саме тому, що праві, ліві, центристи, зелені, україномовні, російськомовні, багаті, бідні – всі стояли на Майдані. Саме тому нам треба зламати ці одвічні українські граблі і стерти проблему ворожості між українськими демократами. Ми мусимо розвалити стіну байдужості», – відзначив він.
Категорія: Думка лідерів | Переглядів: 554 | Додав: Lavrik | Теги: майдан, Податковий кодекс, Крулько, підприємці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

» Голова
 
 Голова Миргородської міської організації Народного Руху України

» Нові фото


» Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

» Дузі сайту

maidan.org.ua





PR-CY.ru

Информер тиц и PR



Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz